Rajola
facebook: rajola
Čuveni agent Mino Rajola kritikovao je svjetsku kuću fudbala FIFA i istakao da neće dozvoliti da mu ljudu iz ove organizacije kontrolišu poslove.

“Mislim da FIFA ne bi trebalo da postoji. Moj san je, a nadam se da ću doživjeti to da vidim, potpuno novi sistem, iskreniji. Kada imate skandale svake godine, to nije slučajnost. To je obrazac, dio vaše DNK. Dakle, danas je veliko pitanje koji je smisao postojanje FIFA”.

Poznati menadžer, koji zastupa neke od najboljih fudbalera svijeta, ističe da je u borbu sa FIFA ušao zbog svojih klijenata.

“Ne mogu da prihvatim da organizacija, čij su čelnici u zatvoru, kntroliše moj život ili moje poslovanje. Neću to prihvatiti, oni nisu moji šefovi. Žele da regulišu stvari na način koji nije logičan, koji je protiv mojih principa. Boriću se za prava igrača, jer žele da im oduzmu moć. To neću prihvatiti.” – zaključio je Rajola.

Inače neka od fudbalskih imena koja koriste Rajoline usluge su Pol Pogba, Matijas de Liht, Erling Haland, Đanluka Donaruma, Marko Verati i drugi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име