Rajola
Izvor: Instagram
Rajola ima mnogo zajedničkih interesa sa Juventusom…

Rajola je posjetio De Lihta, ali teško da bi iko mogao da aktivira klauzulu od 150 miliona eura. Juventus još uvijek ne planira da ga proda. Rajola će razgovarati i o Polu Pogbi, oni ne kriju da ga žele ali je pitanje plata kao i obeštećenje koje Junajted traži. Moguć je odlazak i Ronalda koji bi spasio Juventusovu kasu.

Bernadeski je još jedan igrač kojem je on menadžer, kao i Romanoliju iz Milana. Pokušaće da sprovede trampu dva kluba. Ono što je važno jeste da oba igrača imaju po još godinu ugovora. Juventus je spreman na razmjenu ali sada treba da se ubijedi Milan. Zanimljivio je da Bernadeski ima platu od 4 miliona eura, pola miliona više od Romanolija.

Juve je naravno , kao i svi veliki klubovi zainteresovan za Donarumu ali je to teška misija. Čak i ako odluči da ode iz Milana, golman reprezentacije Italije bi radije u inostranstvo .

I na kraju Kean.

Juve je uzeo novac od Evertona, sada bi da ga vrate iz PSŽ-a koji je tamo na pozajmici, mada je to malo teže. Parižani imaju pravo otkupa i vjerovatno će ga iskoristiti. Takođe žele da prodaju i Ikardija, za koga je Juve zainteresovan.

Zaintersovani su za još jednog Rajolinog pulena, Malena iz PSV. On je dao 25 golova i imao 9 asistencija u 41 meču ove sezone. Želi ga i Milan, cijena je oko 30 miliona eura.

Vidjećemo šta će od svega biti. Juve želi svim silama pokušati da vrati titulu naredne godine. Problem jeste novac i moraće da raščiste stvari.