Ivan Rakitić
Ivan Rakitić i Luka Modrić / Twitter
Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić u opširnom intervjuu za sajt Svjetske fudbalske federacije (FIFA) dotakao se mnogih aktuelnih tema iz svijeta fudbala, a imao je i poruku za jednog od najboljih ikada, Lionela Mesija.

Rakitić se dotakao svog prelaska iz Sevilje u Barselonu, 2014. godine.

‘Nije bilo loše. No ozbiljno, bilo je neopisivo igrati u najvećoj ekipi na svijetu. Biću dio te velike porodice do kraja života. Bio sam uzbuđen, ali kada sam stigao u svlačionicu i vidio sve te igrače ostao sam u čudu. Uživanje je bilo igrati sa takvim igračima, a jako puno mi znači što sam s njima prijatelj ostao za cio život’ rekao je Rakitić za sajt “FIFA”, a prenosi “Index”.

Naravno, jedan od saigrača odličnom hrvatskom fudbaleru bio je i Mesi.

‘100% posvećen fudbalu. Nebitno je ko si, moraš uživati kako čovjek igra. On je drugi nivo. S poštovanjem ostalim velikanima, samo je jedan najveći, a to je Leo. San je što sam odigrao 311 utakmica uz njega. Toliko sam uživao. Želim mu poručiti: ’Hvala na svemu, Leo, jer nikad nećeš znati koliko mi je značilo igrati s tobom’

Rakitić je nedavno iznenadio sve odlukom da se povlači iz reprezentacije

‘Kada sam krenuo s 19 godina nikada nijesam mislio da ću igrati u najvećoj fudbalskoj utakmici, imati više od 100 nastupa, uživati na evropskim i svjetskim prvenstvima. Osjećaj kada nosiš hrvatski dres uz zahvalnost svih hrvatskih ljudi je bio nevjerovatan. Jako sam ponosan zbog toga’ zaključio je Ivan Rakitić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име