RANKO STOJIĆ O ZVEZDINIM IGRAČIMA: Ivanić broj jedan, a Krasoov govor tijela drugoligaški

Bivši golman, poznati menadžer i televizijski analitičar za Arenu Sport, Ranko Stojić analizirao je igru Crvene zvezde u meču protiv Mančester Sitija.

Pojedine igrače je posebno pohvalio, a pojedini su po njegovom mišljenju za drugu ligu.

Ranko Stojić je posebno pohvalio Mirka Ivanića i trud Srđana Mijailovića.

“Po mom mišljenju je Ivanić u ovom timu, kad gledamo sve zajedno, i doprinos i talenat i igrački kvalitet, igrač broj jedan u timu Zvezde. Rekao sam već da su potcijenjeni Katai i Ivanić, ali kao što se Ivanić vratio i pokazao da je jedan od najboljih igrača, onda očekujem da i Katai još jednom pokaže da je majstor fudbala. Vjerovatno će mu biti potrebno vrijeme da uđe u ritam poslije povrede.”

Srđan Mijailović igrao je na poziciji desnog beka i kako kaže Stojićnjegov dres je bio najznojaviji“.

“Njegov rođeni brat je igrao dugo na toj poziciji. Iznad svega, pokazao je borbenost, da je igrač za tim, sve daje. On je možda i najiscrpljeniji igrač, jer su najviše napadali po njegovoj strani. Odigrao je jako dobar meč.”

Stojić je pohvalio i novog štopera Đigu “koji je u par momenata pokazao ne samo hladnokrvnost, već i neku vrstu pozitivne drskosti, da lagano tehnički rešava situacije u svom šesnaestercu…”

Ranko Stojić je oprostio grešku Glazeru jer je imao dosta i dobrih intervencija, ali nikako ne može da oprosti lošu igru Krasou:

” Iskreno, njegov govor tijela na terenu je drugoligaški. Ne samo na ovoj utakmici. On igra kao da nije sa timom na terenu. Ne znam da li je to moj utisak, ali… bio sam i u velikim klubovima i igrao, ali to se ne trpi.” zaključio je Stojić.

Postavi odgovor