Real Madrid ima plan B, nakon što je Mbape odustao od njih

Nakon što je Mbape, francuski fudbaler, definitivno odlučio da ostane u PSŽ, i ako je bio na korak od prelaska u Real Madrid, oni su na konto toga napravili plan B.

Velika pompa koja je trajala gotovo godinu dana, konačno je završena potpisivanjem novog ugovora, po kom će dobiti 50 miliona eura po sezoni i 100 miliona za sam potpis. Kako nije pronašao zajednički jezik sa upravom, Mbape je mogao da bez obeštećenja pređe u redove kraljevskog kluba. Shodno tome kako je navodno planirano da se iz klupske kase za njegov transfer bonuse i platu potroši oko 200 miliona eura, tako da će na “Bernabeuu” morati da se okrenu sasvim drugim rješenjima, na koje će potrošiti taj novac, prenose mediji. U zamjenu Mbapea postoje dvije solucije.

Kako se priče provlače krilni napadač Milana Rafael Leao bi mogao da se nađe na listi želja jer ima sličan stil igre kao Francuz, jer je imao veliki doprinos u osvajanju Milanove titule. Nakon njega postoji i opcija Darvin Nunjez iz Benfike koji je kako se navodi tokom ove sezone uspio da svega 34 puta zatrese mrežu. Pomenuti izvor takođe navodi da Real još planira da dovede i vezistu Monaka Orelijena Čoumenija.

Postavi odgovor