real trampa

Izjava, koja je uzburkala fudbalsku javnost i mnogim timovima probudila maštu, dao je Hari Kejn kapiten Totenhema:

“Ambiciozan sam i želim da napredujem i postanem jedan od najboljih igrača. Nije sigurno da ću ostati ovdje zauvijek.”

Očekivano, odmah se javio Real Madrid i poslao konkretnu, a čini se za menadžera Mamuza Žozea Murinja primamljivu ponudu: Džejms Rodrigez i Garet Bejl za Harija Kejna! Uz to bi klub iz Londona dobio i izvjesnu sumu keša.

Zidan je već odavno otpisao dvojicu ofanzivnih igrača. Sa druge strane, Murinjo veoma cijeni brzonogog Bejla i odavno ga želi u svom timu. Rodrigez par sezona traži pravu formu, ali sigurno nije zaboravio da igra fudbal. Takođe, ovakav tip fudbalera je po ukusu “posebnog”.


Naravno, na drugoj strani, Real bi dobio džek-pot dovođenjem jednog od najboljih golgetera današnjice.

real
Harry Edward Kane

Još jedna okolnost ide u prilog ovoj trampi. Naime, Real je i prošlih godina bezuspješno pokušavao da dovede Kejna, jer je vlasnik Totenhema, Danijel Levi tvrdoglavo držao otkupnu klauzulu od 200 miliona evra. Međutim, u ovim okolnostima više niko ne može da računa ovoliko ogromno obeštećenje.

Ovome treba dodati i činjenicu da Velšanin i Kolumbijac imaju zajedničkog agenta, Žorža Mendeša što bi olakšalo eventualnu trampu.

Kraljevski klub je 2014. godine, Rodrigeza platio skoro 70 miliona evra, dok je Bejl kupljen godinu dana ranije za cijelih 100 miliona.

Iako prelazni rok nije ni počeo, može se primijetiti da će Real ove godine biti vrlo vrijedan na tržištu.

16 KOMENTARI

  1. Real je odlucio da se dobro pojaca prvo Mbape sad Kejn. Ocekujem nevjerovatnu sezonu 20/21 i jos jednu titulu Lige Sampiona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име