Reprezentacija Gabona
Reprezentacija Gabona / Twitter
Fudbalska reprezentacija Gabona više sati je bila primorana da provede na aerodromu pred put na meč kvalifikacija za Afrički kup nacija protiv Gambije. Obamejang je bio baš ljut.

Naime, fudbalere Gabona je na pasoškoj kontroli dočekao problem jer su im dokumenta zadržana iako su svi, prema propisima Gambije, imali uredne testove na koronavirus.

Svoje nezadovoljstvo zbog cjelokupne situacije na Instagramu je sa navijačima podijelio napadač Arsenala Pjer-Emerik Obamejang.

Obamejang je, takođe, navijače obavijestio i kad je reprezentacija konačno puštena u zemlju – sedam i po sati od dolaska i samo 10 sati prije početka utakmice.

‘Hvala na dodatnoj motivaciji’ poručio je Pjer i dodao:

‘Volio bih da znam zašto je Gambija uzela naše pasoše i zašto nas satima drži na aerodromu? Da li smo mi sad taoci? Da li ćete okrenuti glavu? Želite li da vidite sljedći nastavak ovog filma?’ 

‘Ovo nas neće obeshrabriti, ali ljudi moraju da znaju, a CAF mora da preuzme odgovornost. U 2020. želimo da Afrika raste, a ovo nije način na koji ćemo to postići’ poručio je napadač.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име