jamajke
JFF / Facebook

Po planu reprezentacija Jamajke bi trebalo sjutra da igra protiv Srbije, ali zbog problema sa koronavirusom plan bi mogao da se promijeni.

Naime, reprezentacija Jamajke ima dosta fudbalera zaraženih koronavirusom. Prema izvještajima, Jamajka ima čak desetoricu pozitivnih igrača.

Zbog toga još uvijek nisu otputovali u Japan koji je pristao da zaobiđe stroga pravila i ne stavi sportiste u karantin, ali pod uslovom da imaju negativan test.

Kako Jamajka to još uvijek ne može da obezbijedi otkazan je meč dvije selekcije koji je trebao da se odigra 3. juna. Umjesto njega, A selekcija Japana će snage odmjeriti sa U24 selekcijom.

Kako je još uvijek neizvjesno da li će svi fudbaleri Jamajke da se oporave, pitanje je da li će i odigrati meč sa Srbijom.

U ovom trenutku, kako saznaje B92 iz izvora u FSS-u, nije upitno odigravanje meča sa Jamajkom. Međutim, kako vrijeme bude odmicalo, pod uslovom da se situacija u timu Jamajke ne popravi, vrlo je vjerovatno da će duel biti otkazan.

Naravno, sada je vrijeme ključan faktor, pa ćemo tek u naredna dva ili tri dana saznati da li će Srbija uopšte i igrati sa Jamajkom 7. juna.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име