nikšićkog kluba
FK Sutjeska
Održana je IV redovna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sutjeska – Nikšić, kojoj je prisustvovao Predsjednik Opštine Nikšić mr Milutin Simović. Na sjednici je analizirana godina na izmaku, prezentovani su finansijski i izvještaji o poslovanju svih segmenata kluba, a razgovaralo se i o planovima za budući period.

Prethodna godina nije zadovoljila ambicije kluba u rezultatskom smislu, a uprkos globalnoj pandemiji COVID-19, konstatovano je da je finansijska situacija u klubu dobra. Zarade zaposlenih, obaveze prema dobavljačima, kao i obaveze prema državi izmirivane su redovno, istakao je UO Sutjeske.

Pri kraju je izgradnja zapadne tribine Gradskog stadiona, postavljanje balon sale koju će koristiti sve selekcije kluba očekuje se u januaru 2021., a u planu je još nekoliko infrastrukturnih projekata, prvenstveno reflektorsko osvijetljenje pomoćnih terena i rekontrukcija istočne tribine Gradskog stadiona.

Završetkom planiranih investicija svim selekcijama FK Sutjeska biće omogućeni idealni uslovi za rad i napredak.

Nova tribina, sa planiranim pripadajućim sadržajima, pružiće i odlične uslove za gledaoce, a posebno najmlađe ljubitelje fudbala u Nikšiću.

  • Fudbalski klub Sutjeska je najpoznatiji nikšićki sportski brend, koji i u budućem periodu treba da bude ponos svih građana Nikšića. Klub treba da prihvati svoju ulogu u društvenom životu grada, i bude i dalje klub za ponos svih Nikšićana, prepoznatiljive publike i adresa okupljanja i posebne brige prema svim mlađim selekcijama. Za sve to je potreban rezultatski iskorak u odnosu na 2020. godinu, koji smo sigurni da možemo napraviti isključivo ako poseban akcenat stavimo na brigu o mlađim selekcijama kluba i razvoju mladih fudbalera, kojima ćemo se maksimalno posvetiti kroz stručan timski i individualni rad, istakao je Milutin Simović, Predsjednik Opštine Nikšić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име