rikardo Gomeš
Rikardo Gomeš – fudbaler Partizana ipak nije povređen, već je odlučio da prekine reprezentativnu karijeru.

Naime, spekulislo se da je povreda odvojila Rikarda od terena na reprezentativnom skupu.

Međutim, to nije istina, već je najbolji strijelac Partizana riješio da zatvori vrata nacionalnom timu.

“Ovo je poruka za narod Zelenortskih ostrva kojom želim da objasnim sledeće: Kao što je poznato, trenutno igram za Partizan, klub koji igra u prvenstvu Srbije. Za one koji znaju, putovanja iz Srbije do Zelenortskih Ostrva ili neke druge afričke države u kojoj igra naša reprezentacije su duga. Međutim, tokom svih ovih godina uvijek sam poštovao pozive koje sam dobijao za državni tim, čak i u situacijama u kojima bi bilo preporučljivo odbiti ili privremeno odustati od igranja, a sve stavljajući reprezentaciju iznad lične ambicije i ambicije klubova.

Međutim, nakon timskog treninga za utakmicu protiv Nigerije bilo je jasno da moja pomoć nije potrebna, jer uprkos dugom putovanju iz Srbije bilo je jasno da stručni štab ne računa na mene ni za prvi, ni za drugi tim. Moram da napomenem da su na tom treningu napravljena dva tima i bio sam izostavljen iz oba“, rekao je Rikardo.

Rikardo ističe da je odluku donio smireno u skladu sa okolnostima budući da više nije igrač u nastajanju kako bi mogao da promijeni poziciju u kojoj se našao.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име