Rinaldi – još jedna tragedija u svijetu fudbala!

31
206

Svijet fudbala je ostao u šoku kada je saopšteno da je preminuo igrač Atalante.

Andrea Rinaldi, mladi Atalantin igrač preminuo je u ponedjeljak u bolnici u Vareseu.

19-godišnji Rinaldi završio je u bolnici u petak zbog osjećaja jake glavobolje. Po dolasku u bolnicu odveden je na intenzivnu njegu, ali nažalost doktori nisu uspjeli da mu spase život. Uzrok mladićeve smrti bila je aneurizma mozga.

Rinaldi je među kandidatima za prelazak u prve tim Atalante sledeće godine. Iz tima su mu predviđali sjajnu karijeru i mnoštvo dostignuća. A u dosadašnjoj karijeri osvojio je naslov prvaka Italije, te italijanski superkup u kadetskoj kategoriji.

Povodom ovog događaja, oglasila se Atalanta na društvenim mrežama. Tim se oprostio od svog igrača uz dirljivu poruku.

“Uvijek si se na terenu zadnji predavao, sada si se takođe borio do zadnjeg trenutka. Tvoj će osmijeh zauvijek živjeti u našim srcima” – objavljeno je na profilima fudbalskog kluba Atalanta.

Giovanni Munafo predsjednik Legnana, saopštio je službenim stranicama kluba:

“Kad bi god Andrea dolazio na trening, prvo bi došao pozdraviti mene. To je sjećanje na njega kojeg ću uvijek imati u srcu. Sjajan dečko, primjer za svakoga. U ime kluba izražavam duboku sućut njegovoj obitelji i prijateljima. On će biti naš ratnik gore na nebu, kao što je to bio i na terenu gdje se borio za naš Legnano.”

31 KOMENTARI

  1. Ovo je greota za cut. Sve vise mladih sportista izgubismo zbog mozdanog i srcanog udara. A zivot i karijera su bili pred njim. Strasno

  2. Dobih ja danas na Lokomotiv 1 i domacin 2+, pa na drugi tiket domacin 3+ ?posle duze vremena bez pravog fudbala, prvi tiket i dobitni. Lijepo sam poceo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име