Robin Gosens
foto: EPA-EFE
Prvotimac Atalante, Robin Gosens, naveo je nedavno u svojoj autobiografiji jedan detalj vezan za Kristijana Ronalda, tačnije, situaciju u kojoj ga je Portugalac razočarao nakon jednog meča.

Ronaldo je u sezoni 2018/19 nakon jedne utakmice odbio da zamijeni dresove sa njemačkim fudbalerom.

Upravo su zbog toga Gosensovi saigrači odlučili da se našale s njim i putem kurirske službe su mu poslali neotpakovan Ronaldov dres. Video iz svlačionice Atalante je vrlo brzo postao viralan, a sam Robin Gosens je “umirao od smijeha” kada je vidio šta je dobio.

https://www.instagram.com/p/CNn1TTXHBxp/

”Nakon utakmice protiv Juventusa htio sam da ispunim svoj san i da uzmem Ronaldov dres. Kada je sudija svirao kraj utakmice, umjesto da odem da slavim, otišao sam do njega. Pitao sam ga: Kristiano, mogu li da dobijem dres? On me nije ni pogledao, samo je rekao: Ne! Pocrveneo sam, bilo me je sramota. Udaljio sam se od njega. Dok sam odlazio, osjetio sam se tako malim. Znate one trenutke kada vam se nešto sramotno desi, pa se osvrnete oko sebe da vidite da li je neko to primijetio? E, tako sam se tada osjećao, želio sam da se sakrijem negdje” napisao je Njemac u autobiografiji.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име