Roma
Meridianbet: Roma
Ishod je takav da su Roma i Napoli zapetljali pregovore oko Milika, čeka i Juventus, kako bi u Torino stigao i Edin Džeko. Ali, ništa ne zavisi od njih.

Naime, Roma prijeti da će izaći iz pregovora, razlog tome je to što Napoli ne odustaje od 25 miliona evra koliko traže za Poljaka, kojem na kraju sezone ističe ugovor.

Cijela situacija nije kako treba, prvenstvo je počelo a vremena je sve manje. Fonseka je u Veroni na klupi držao Džeka, iako mu je bio mnogo potreban, na kraju je završilo 0:0. Ako se ne dobije rješenje u narednih nekoliko dana, Džeko će biti u situaciji da predvodi “Vučicu” sledećeg vikenda na “Olimpiku” protiv Juventusa, svog nesuđenog tima.

Da li Roma ima “plan B”?

Kako kažu, ima, u pitanju je Luka Jović. Pristali bi na dvogodišnju pozajmicu, sa otkupom, ali bi onda i Real imao šansu da vrati Jovića.

Jović nije prošao dalje u igru, iako Real nije uspio da postigne gol na “Anoeti”, rekao je da nije htio da promijeni formaciju. Ovog puta javnost ne razumije Francuza, mnogi sumnjaju da ima nešto izmedju njega i Jovića, ali je to trener negirao.

Za Jovića bi bilo najbolje da ode, ako je ono od sinoć konačna odluka Zidana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име