Romu smo uspjeli da napustimo, srećom!

13
149
‘Hvala Bogu uspjeli smo da napustimo Romu’ Gersonov agent-otac izjavio je za medije i rekao da su Arsenal i Totenhem zainteresovani za veznog igrača.

Gerson je igrao samo 42 utakmice za Romu između 2016. i 2019. godine, prije odlaska u Flamengo, gdje je već osvojio brazilsku ligu i Kopa Libertadores.

“Imali smo sve dogovoreno sa Barselonom, ali oni su htjeli da plate samo 8 miliona eura, a Fluminenzeu je stvarno bio potreban novac, pa smo odlučili da se dogovorimo sa Romom jer su oni ponudili 16 miliona eura” – rekao je Markao.

“Oni su htjeli da ga potpišu sa pravim agentom. A mi tada nijesmo mogli ni da nađemo kuću gdje ćemo da živimo. Bili smo u hotelu tri mjeseca. Kad god smo pokušali da iznajmimo kuću, morali smo da pričamo sa biznismenom čije ime ne želim da pominjem. Uspjeli smo da riješimo situaciju tek kada smo pričali sa Totijem i uzeli jedan od njegovih apartmana.”

“Sjećam se da je Gerson postigao 2 gola protiv Fjorentine, ali nakon toga više nije igrao. Jednom su ga natjerali da igra na poziciji krila, bez prethodnog treninga. Hvala Bogu da smo uspjeli da napustimo Romu.”

Performansi 22godišnjaka nijesu prošli nezapaženo u Flamengu.

“Niko nije znao za interovanje Arsenala, ali sada će svi znati. Borusija Dortmund i Totenhem ga takođe prate, ali sada tek pričamo o mogućnostima.”

13 KOMENTARI

  1. Nijedan igrac ne moze da igra tako dobro drugu poziciju kao sto igra svoju poziciju.. kad je vec tako bilo bolke sto je i otisao

  2. Da si bio pametan ostao bi u engleskoj ligi , i mozda bi napravio korak naprijed a ovako tesko da ces biti u velikoj ekipi….

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име