Ronaldinjo konačno na slobodi!

17
108
Ronaldinjo
Ronaldinjo
Ronaldinjo pušten je iz paragvajskog zatvora,ali se trenutno nalazi u kućnom pritvoru. Njegov brat Roberto Asis I on uplatili su kauciju od 1,6 miliona dolar kako bi bili pušteni nakon 32 dana. Kućni pritvor im se nalazi u Asunsionu, glavnom gradu Paragvaja, boraviće u jednom hotelu dok će čekati suđenje.

“Iznos kaucije bio je važan. Ranije su kao garanciju davali kuću koja nije bila na njihovo ime, a sada je njihova odbrana otvorila račun na njihovo ime i uplatila traženi iznos”, rekao je tužilac Osmar Legal.

Brazilac je po izlasku iz zatvora potpisao dres Gremija, a zatim poručio:
“Hvala vam na brizi i molitvana. Hvala vam puno”.

Ronaldinjo i njegov brat su uhapšeni 6. marta nakon što su u Paragvaj ušli sa lažnim pasošima. Ovaj fudbalski mađioničar je svoj 40. rođendan proslaivo u zatvoru Agrupasion Espesijalizada. A podsjetimo se, dok je bio “unutra” Brazilac je osvojio zatvorski turnir u fudbalu. U finalu je dao 5 golova i asistirao 6 puta. Umjesto pehara osvojio je pečeno prase od 16 kg!

17 KOMENTARI

  1. Majstor svog posla, legenda, ali bzvz da ima ovakvu glupost uz svoje ime, neka ga cijeli svijet pamti po fudbalu a ne po ovakvim glupostima

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име