Ronaldinjo
Foto: marca.es

Legendarni fudbaler Ronaldinjo ne prestaje da šokira javnost ni po završetku karijere. Odavno ga ne gledamo na fudbalskom terenu, ali Brazilac je i te kako prisutan u medijima.

Uglavnom zbog skandala koje pravi. Vjerujemo da se dobro sjećate priče o tome kako je završio u zatvoru, a tada se pojavila i informacija da je na svom računu imao samo šest eura.

Sada mediji pišu da je Ronaldinjo ponovo milioner.

Brazilac je neko vrijeme proveo u zatvoru, a potom je zajedno sa bratom Robertom platio kauciju u visini od 1.600.000 dolara. Od tada se Ronaldinjo branio iz kućnog pritvora, dok su njegovi advokati tvrdili da je razlog odlaska u Paragvaj bila promocija knjige “Genije života”, kao i da bi učestvovao na jednom humanitarnom događaju.

Ali, pitanje je i da li je to tačno, jer “Journal de Brasilia” piše da je Ronaldinjo u stvari išao u ime kompanije “Winpoker”, odnosno zbog organizacije kockarskih turnira. Ilegalnih, naravno.

Pisalo se i da se odao alkoholu, majka mu je preminula od posledica koronavirusa, ali čin se da je sada stao na noge.

I dalje ga traže za snimanje spotova i reklama, jer ipak je to Ronaldinjo, a od toga može sjajno da se zaradi. Obnovio je saradnju sa FIFA i PES, najpopularnijim fudbalskim video igrama, a čak je bio i dio jednog brazilskog hip-hop pokreta “Tropa do Bruxo”.

Jedan španski medij tvrdi da je Ronaldinjo od izlaska iz zatvora prijavio oko 5.000.000 brazilskih reala, što je skoro 1.000.000 američkih dolara.

Njegovo trenutno bogatstvo mediji u Brazilu procjenjuju na oko 3.000.000 dolara.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име