Ronaldo
Ronaldo Luis Nazario De Lima / Twitter

Ronaldo Luis Nazario De Lima je, tokom svoje karijere postavio visoke standarde na terenu, ali i van terena. Mada ne visoke koliko zanimljive i sada kada se pogleda, smiješne.

Ronaldo se na Svjetskom prvenstvu 2002. godine pojavio sa čuvenom frizurom, koja ga je zaista obilježila, ali i brojne dječake širom svijeta koji su na njega gledali kao na idola.

Mnogi klinci su obožavali ovu varijantu i često su i samo nosili slično, ali su se dvije decenije kasnije ukusi Brazilca promijenili.

-Užasno. Izvinjavam se svim majkama koje su morale da gledaju svoju djecu kako nose tu frizuru – rekao je Ronaldo u intervjuu za “Sports Ilustrejted”.

A otkrio je i razmišljanje koje je imao iza svog poduhvata.

-Imao sam povredu noge i svi su govorili o tome. Odlučio sam da se ošišam i ostavim mali dio napred. Došao sam na trening i svi su me vidjeli sa ružnom frizurom. Svi su pričali samo o tome i zaboravili na povredu. Mogao sam da ostanem mirniji i opušteniji, i fokusiram se na treninge. Nisam ponosan na frizuru jer je poprilično čudna, ali je to bio dobar način da se skrene pažnja – objasnio je Ronaldo.

Brazil je toga ljeta osvojio Svjetsko prvenstvo pobjedom u finalu protiv Nemačke 2:0, a oba gola tada jednom od najboljih golmana današnjice Oliveru Kanu dao je upravo Ronaldo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име