Ronaldo
Printscreen: Ronaldo

Kristijano Ronaldo je ponovo u centru pažnje, mada možda je pravo pitanje da li je nekada tokom svoje karijere uopšte bio izvan medija i raznih spekulacija.

Bilo kako bilo, izazvao je pravu lavinu komentara dolaskom, odnosno povratkom u Mančester junajted, a mnogi misle da sada neće moći da bude od velike pomoći.

Ipak, jasno je da je Ronaldo, iako možda na zalasku karijere, i dalje u odličnoj fizičkoj spremi, a kako to postiže?

Kristijano jede šest obroka dnevno i trudi se da oni imaju mnogo proteina, a malo masti. Svaki obrok mu “preračunava” nutricionista koji radi sa njim već punu deceniju, a sada je otkriveno i kako izgleda svaki obrok.

Za doručak voli da pojede sir, šunku i jogurt sa malim procentom masti, ali i ribu i voće. Prije ručka to dopuni piletinom i salatom, a za ručak obično jede tunu, masline, jaja i paradajz.

Otkrivene su njegove navike do detalja.

Između ručka i večere ima dva obroka, jedan je užina gdje jede avokado ili svježe voće, a drugi je obrok sastavljen od svježe sabljarke i salate. A za večeru najčešće jede odrezak od kvalitetnog mesa.

A, šta je, recimo zabranjeno? Pa, to smo vidjeli na Evropskom prvenstvu, kada je demonstrativno sklonio flašice gaziranog pića i poručio: „Pijte vodu“.

Kod kuće Ronaldo ima i komoru za krioterapiju, pa tri minuta dnevno provodi u njoj na temperaturi od -160 stepeni celzijusa. A na sve to idu i treninzi, kako oni sa klubom, tako i pet privatnih treninga u teretani nedeljno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име