Rui Košta se oglasio povodom jučerašnje utakmice!

5
16
Benfika kosta
Izvor: Instagram

Prethodno se danas žalio predsjednik Belenenseša , Rui Pedro Soareš, kako je juče odbijena svaka molba da se utakmica odloži, a sada je odgovorio i Rui Košta koji je predsjednik Benfike.

– Prije svega želim da istaknem da mi je žao zbog svega što se dogodilo, ovo je crna stranica u portugalskom fudbalu i u cijeloj zemlji. Mi smo samo poštovali pravila. Da se nismo pojavili izgubili bismo meč. Sve nas treba da je sramota zbog ovoga što se desilo, ali ponavljam da Benfika nije za to odgovorna. Ni nama nije bilo svejedno da igramo ovakav meč. Ni ja ni niko u klubu nije srećan zbog ovoga, bio sam i ja igrač i znam kako je bilo treško fudbalerima na terenu – rekao je Košta.

Benfika takođe misli da je za sve kriv savez.

– Niko od klubova nije kriv za ovo, natjerani smo da se pojavimo na terenu. Liga nas je primorala svojim pravilima i jasno je da nešto mora da se promijeni. Nadam se da se ovako nešto nikada više neće dogoditi. Žao mi je igrača Belenenseša i želim im da se što prije oporave i da ozdrave. Želim im da se što prije nađu na terenu u punom sastavu – zaključio je Rui Košta.

5 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име