RUNI ODGOVORIO RONALDU: To je liga koja ima sve mogućnosti da postane jedna od najvećih

1
10
runi
Izvor: Twitter

Kristijano Ronaldo je nakon poraza njegove ekipe od Selte uporedio Saudijsku ligu sa MSL-om, direktono aludirajući na odluku Mesija da umjesto u jedan od klubova iz Saudijske Arabije ode u Inter iz Majamija.

“Liga Saudijske Arabije bolja je od MSL-a.” rekao je Ronaldo dižu tako ponovo prašinu oko rivalstva između njega i Lionela Mesija.

Jedan od fudbalera koji su reagovali na ovu Kristijanovu izjavu je menadžer Intera iz Majamija Vajn Runi, koji je, osim što je bio igrač ekipe iz Majamija, već dolazio u sukobe sa nekadašnjim timskim kolegom.

“To je liga koja ima sve mogućnosti da postane jedna od najvećih. Možete vidjeti kako Saudijci pokušavaju da potpišu određene igrače. Dakle, za MLS je dobiti Mesija bilo nešto nevjerovatno.” rekao je Englez koji se zapitao: “Ima li boljeg načina da pokažete da možete da se takmičite sa bogatstvom Saudijaca nego da dobijete Messija?”

Mesijev dolazak u SAD jedan je od najvećih dolazaka fudbalera u tu ligu čime je iz konkurencije izbacio samog Runija, a čak i Zlatana Ibrahimovića.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име