salvador zvezda
Crvena zvezda sutra od 18:45 dočekuje Bragu u prvom kolu Lige Evrope, a predsednik portugalskog tima Antonio Salvador istakao je jačinu crveno-bijelog tima.

“Očekivanja su visoka, krećemo ovo evropsko takmičenje sa vjerom u sebe i u naš potencijal. Braga ima istoriju u ovom takmičenju, redovno je član grupne faze i skoro uvijek je prolazila dalje. Iako u našoj grupi nema velikih imena, grupa je veoma teška, ujednačena. Crvena zvezda je teoretski najteži rival sa kojim ćemo se suočiti, ali znamo naš kvalitet i koliko vrijedimo. Spremni smo za utakmicu i nadamo se pobjedi”, rekao je Salvador.

Znamo da moramo da ostvarimo više i bolje od onoga što smo uradili na početku ovog prvenstva, mnogo više i bolje nego što smo to učinili u prošloj utakmici protiv Fereire jer kvalitet nije dovoljan da pobijedimo, moramo da radimo, da budemo agresivni, da trčimo i sve to moramo da pokažemo već sjutra. Braga mora da uđe u svaku utakmicu sa ciljem da pobijedi. Znamo da nećemo uvijek slaviti, ali moramo da pružimo maksimum, da i kad izgubimo budemo svjesni da smo dali sve od sebe”, zaključio je Salvador.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име