Sa sastanka čelnika FSCG stižu nam dobre vijesti. Shodno odluci NKT-a da se počne sa ublažavanjem mjera sprečavanja širenja korona virusa danas je odlučeno da takmičenja u organizaciji Fudblaskog Saveza Crne Gore mogu da počnu 1. juna. Tu spadaju Telekom 1.CFL, Druga, Omladinska, Kadetska, Futsal i Ženska liga.

Što se tiče 1.CFL ostalo je još 13 kola tako da je za regularni završetak sezone planirano da bude 19. jul.

Fudbalski Savez bi na ovaj način blagovremeno obavijestio UEFU o učešću u kvalifikacijama za Ligu Šampiona i Ligu Evrope. Ukoliko UEFA produži rok za dostavu o učešću u ovim takmičenjima pretpostavljeni kalendar odigravanja mečeva bi pretrpio izmene i uvela bi se veća pauza između dva prvenstvena kola.

Kup takmičenje odnosno polufinalni i finalni mečevi biće odigrani u zavisnosti od datuma za prijavu učesnika u Ligu Šampiona i Ligu Evrope.

Sa sastanka ćelnika FSCG su odlučili da će kao i do sada biti veoma disciplinovani i da će se strogo pridržavati mjera propisanih zakonom.

Tako da ljubitelji fudbala u Crnoj Gori nećete biti uskraćeni za završetak uzbudljivog prvenstva 1.CFL.

Uživajte!

17 KOMENTARI

  1. Zna li se oće li se moći na stadion ? I ovako ne bude puno navijaca, taman distancu mozemo drzati koliko nas je

  2. Čim počne fudbal ,onda znaš na šta tacno da se kladis u kladionici ,jer ga većina pratimo i volimo se kladiti na to .

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име