Sautgejt
Twitter: Sautgejt
Garet Sautgejt, selektor reprezentacije Engleske, nije krio razočaranje nastupom njegovih pulena, koji su remiziralis Mađarskom 1:1.

“Bio je to razočaravajuć nastup. Svaka čast Mađarima, taktički su nam napravili problem. Nismo se dobro kretali i nismo odigrali na nivou na kojem smo trebali igrati”, kazao je on.

“Teško je tačno odrediti što sve nije bilo dobro, ali mislim da su igrači pojedinačno napravili previše grešaka u fazi napada, previše smo jednostavnih lopti izgubili. Mislim da moramo prihvatiti činjenicu da je ovo ispod našeg nivoa. Iznenađen sam. Nismo igrali kako znamo i nismo napravili dovoljno da pobijedimo.”

Sautgejt je iznenadio formacijom 4-3-3 s Deklenom Rajsom, Filom Fodenom i Mejsonom Mauntom u sredini. Bio je to prvi put da su njih trojica zaigrala zajedno.

“Činjenica je da nismo mogli računati na Kalvina Filipsa, koji je ključ našeg veznog reda. Ne trebamo suditi o tom eksperimentu jer nismo bili pravi od prvog minuta, dali smo suparnicima loptu, nismo dovoljno trčali… To nam se dogodilo nakon dugo, dugo vremena”, kazao je selektor Engleske.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име