Savić
foto: Getty
Uveliko se pominje odlazak Stefana Savića iz Atletika ovog leta, međutim defanzivac je u razgovoru za Mundo Deportivo jasno rekao da nema namjeru da mijenja sredinu.

“Već pet godina sam u klubu i za to su me mediji gotovo u svakom prelaznom roku selili u druge klubove. Tako da ne pridajem značaj tome. Imam ugovor sa Atletikom još tri godine, zadovoljan sam u klubu, tako da nemam namjeru da napuštam Madrid”, rekao je Savić.

Prvenstvo Španije se poslije prekida zbog epidemije koronavirusa nastavlja u četvrtak, a glavni cilj Atletika biće da obezbijedi plasman na tabeli koji vodi u Ligu šampiona.

“Ove godine smo se malo mučili u gostima, pa nijesmo osvojili broj bodova koji smo željeli. Ove sezone imamo mlad tim, tako da je to sigurno imalo uticaja na naše rezultate. Svjesni smo značaja plasmana u Ligu šampiona, ali niko nam u klubu ne pravi poseban pritisak zbog toga. Svake godine smo se borili za neko od prva dva plasmana na tabeli jer nije isto kada završiš na četvrtom, trećem, drugom ili prvom mjestu”.

Podsjetimo, mediji su nedavno pisali o zainteresovanosti Juventusa i Totenhema za reprezentativca Crne Gore.

10 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име