Frank de Bur Holandije
foto: EPA

Reprezentacija Holandije danas je savladala Gibraltar sa nevjerovatnim rezultatom od 7:0, ali je nakon meča selektor Holandije Frank de Bur izjasnio svoje nezadovoljstvo. A njegova frustracije se odnosila na protivnički tim.

Strateg Holandije je bio bijesan na Gibraltar koji je optužio da nije igrao fudbal već da je vršio opstrukciju kad god je mogao.

– Ovo što je radio Gibraltar je anti-fudbal! Svi njihovi igrači valjali su se po terenu posle najmanjeg kontakta. Cijela klupa je onda skakala i bunila se. Golmanu je trebalo po minut da izvede gol-aut. Muka mi je od svega toga. Srećan sam samo što se završilo – poručio je De Bur.

Holanđani su u prvom poluvremenu postigli samo jedan gol, da bi u drugom dijelu uslijedilo pravo probijanje protivničke mreže.

– Igrali smo loše prvih 20 minuta. Posle toga smo počeli da stvaramo šanse. Golman nam je licem odbranio šansu, a već je bio pao na travu.

Čudno je kako je selektor Holandije uopšte i očekivao da najslabija evropska selekcija izađe prsa u prsa na megdan sa jednom od najjačih evropskih reprezentacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име