Sergej
Izvor: Facebook

Ponovo je jedna od glavnih tema transfer i potencijalni timovi u kojima bi mogao završiti Sergej Milinković-Savić.

Što se tiče popularnog SMS-a, stiže novo ljeto, po redu četvrto, ali i jedna novina.

Uzimajući u obzir nastup Lacija sljedeće sezone u Ligi Šampiona i znajući da je mogućnost toga malo vjerovatna, “nebesko-plavi” će morati da prodaju “Gazeta” piše da je Sergej jedan od rijetkih koji drže cijenu.

Naravno, ne onu koju zamišlja predsjednik Lotito, jer i prije pandemije su tri cifre bile nerealne, pa nijedna ponuda nije bila ni blizu 100 miliona eura.

Milinković-Savić, kao najbolje plaćeni igrač Lacija je produžavao ugovor, stigao do cifre od 3.5 miliona po godini i važi za najplaćenijeg njihovog igrača u posljednjih 15 godina. On je sa Lacijom vezan ugovorom do 2024. godine, pa je odatle i jasno da iz kluba mogu da diktiraju uslove. Ali, ako im je do para, moraće da smanje apetite.

Trenutna cijena SMS-a u svijetu pandemije je oko 60 miliona eura. Engleski klubovi, ali i veliki italijanski bi to mogli da plate. Lotito vjeruje da srpski internacionalac vrijedi i 20 miliona više, nego, to jeste jaz, ali nije da je nagodba nemoguća.

Ipak, mnogo puta su kružile priče ovog karaktera, da je više teško i zamisliti transfer, dok konačno Sergej ne bude viđen na potpisivanju za neki drugi klub.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име