sergej

Sergej Milinković-Savić srpski reprezentativac u svom Laciju dobio je novog trenera Mauricija Sarija, a počele su i pripreme za narednu sezonu. On je istakao da je spreman za treninge i narednu sezonu.

“Osjećam se dobro, vidjećemo kako će se sve odvijati u narednih nekoliko dana, srećan sam što smo ovdje, nismo bili zajedno mjesec i po dana, sve mi je ovo nedostajalo. Radili smo odmah sa loptom, sada će se neke stvari na terenu promijeniti, jer će postojati druga formacija – 4-3-3 umjesto 3-5-2, na meni je da slijedim sva uputstva gospodina Sarija. Igraćemo više sa loptom na zemlji, jedva čekam da počne nova sezona“, rekao je Sergej i dodao:

„Sada se osjećam kao lider, ovdje sam već šest godina i preda mnom je još mnogo toga. Vidim neke nove, mlade ljude i razmišljam o tome kako mi je bilo kada sam bi ona njihovom mjestu, pokušavam da im pomognem, kao što su nekadašnji veterani to radili sa mnom“.

Nedostaju nam, nadam se da će nam se sa novom sezonom i oni vratiti na stadion. U ovih 18 dana ćemo pokušati da naučimo sve što treba, da se što prije uklopimo. Biće mnogo promjena, već smo počeli da se privikavamo na sve to. Uvijek sam na raspolaganju trenerima, uvijek dajem sve od sebe“, zaključio je Sergej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име