Simeone prošao pored Klopa bez pozdrava

Nakon što je sinoć Atletiko Madrid izgubio od Liverpula (3:2) , postupak Dijega Simeonea nakon meča je glavna tema svih medija.

Kao što svi znamo uobičajeno je da se nakon završetka utakmice treneri rukuju, međutim Simeone je odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka odmah otrčao u svlačionicu bez pozdrava sa Klopom.

Malo posle toga pokušao je da objasni svoj postupak.

„Ne volim baš da se uvijek rukujem poslije utakmice sa protivničkim trenerima, pa često to i ne činim. Nije to baš zdravo ni za pobjednika ni za poraženog. Takav je moj stav po tom pitanju. Ali, sljedeći put kad sretnem Klopa, pozdraviću ga bez problema“, rekao je on.

Klop je u početku bio razočaran, ali je kasnije stao u odbranu trenera Atletiko Madrida.

„Želio sam da se rukujem sa njim, mi smo obojica emotivni tipovi. Ali, on je bio uznemiren zbog poraza, ništa drugo. Sljedeći put kad se budemo vidjeli biće sve ok, sigurno ćemo se rukovati“, rekao je Klop.

Liverpul i Atletiko Madrid se sastaju 3. novembra na Enfildu.

5 Komentara

  A šta je trebalo, da čestita pobjedu Klopu do koje je došao preko crvenog kartona za Grizmana i penala. Pa i nije baš za čestitanje.Salahu u istoj situaciji sigurno ne bi dali crveni karton a penal za Atletiko sigurno ne bi svirali kao što i nisu. Još jedan dokaz kako FIFA i UEFA koriste VAR za namleštanje utakmica.

  Odgovori

  Eto niko ne gleda Atletiko pa ni ne zna da se on ni sa kim ne rukuje. On to radi od cak sta vise otkako je pandemija pocela.

  Odgovori

  Atlektiko ekipa koja igra naruzniji fudbal u Evropi to je cinjenica, pritom su jako grubi i dobijaju veliki broj kartona. Drago mi sto ih je Liverpul dobio u sred Madrida !

  Odgovori

  Nije imalo šta da se čestita, pobjeda je poklonjena zahvaljujući sudijama. Tako da ga potpuno razumijem.

  Odgovori

  S obzirom kako je mec prosao ne cudi me sto nije bilo pozdrava

  Odgovori

Postavi odgovor