Škotska reprezentacija

Fudbalska reprezentacija Škotske nalazi se u velikim problemima pred početak Evropskog prvenstva zbog pandemije koronavirusa.

Reprezentacija treba da igra prijateljsku utakmicu protiv Holandije, a čak šestorica reprezentativaca nisu mogla da krenu na put za Portugal, gdje se meč održava.

Dejvid Maršal, Stiven O’Donel, Nejtan Paterson, Grent Henli, Džon Mekgin i Če Adams propustiće utakmicu koja treba da posluži kao uigravanje tima pred mečeve na Evropskom prvenstvu.

Pomenuti fudbaleri nemaju pozitivne testove na korona virus, ali su bili u neposrednom kontaktu sa Džonom Flekom koji je pozitivan na koronavirus. On takođe neće biti u konkurenciji za tim na prijateljskom susretu, a pitanje je i da li će moći da se nađe na Evropskom prvenstvu.

Džon Flek je trenutno u samoizolaciji, dok šestorica njegovih kolega ne moraju da prolaze kroz to. Oni su ostali van spiska selektora Stiva Klarka za prijateljski meč samo iz predostrožnosti, kako se ne bi dogodila prava katastrofa.

Ukoliko bi se to desilo masovnije zaražavanje, vremena za oporavak ne bi bilo jer Evropsko prvenstvo za Škotsku počinje već za 12 dana. Oni će u prvom meču dočekati Češku u Glazgovu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име