Đorđević
Izvor: Twitter
Trener Vojvodine, Slavoljub Đorđević, svjesan je kvaliteta svog današnjeg protivnika, kaže da imaju želju da pobjede i da će to pretvoriti u realnost.

– Partizan je prvi na tabeli, u dosadašnjem dijelu prvenstva prikazivao je najbolje igre i formu, a takav utisak učvrstio je i nastupima u evropskom takmičenju. Na svom stadionu, sigurno su crno-bijeli favoriti i u današnjem susretu, ali mi na tu utakmicu odlazimo hrabro, sa željom da se borimo i pokušamo da ih iznenadimo. Učinićemo sve što je do nas kako bismo pokušali da pretočimo u realnost želju koju imamo – rekao je Đorđević pred meč.

– Vojvodina je veliki klub i ima istu takvu ekipu. Bez obzira na to da li igramo kod kuće ili na strani, uvijek imamo obavezu da idemo na pobjedu. Ponoviću: Partizan je favorit i ekipa koja u kontinuitetu pokazuje vrhunsku formu, ali smo možda malo rasterećeniji od njega. Svejedno, naša je obaveza da idemo na pozitivan reultat, jer se nalazimo, bogu hvala, na dobroj poziciji na tabeli.

– Naša ekipa pretrpljela je puno kadrovskih promjena i otuda oscilacije koje smo imali. Imamo i puno mladih igrača, ali vjerujem u ove momke i važno je da im i javnost ukaže povjerenje. Imamo kvalitet i ubjeđen sam da ćemo na kraju biti na poziciji na kojoj i treba da budemo – izjavio je trener Vojvodine.

Utakmica između Partizana i Vojvodine na programu je danas od 15:45.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име