Solskjer
FOTO: Twitter/Premier eaguse
Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da njegov klub nije spreman da se uključi u nadmetanje za transfer Erlinga Halanda, pogotovo zbog visine plate.

Klubovima bi za obeštećenje i platu igrača za pet godina, trebalo preko 360 miliona eura, što je, pogotovo u današnje vrijeme, ogromna suma, pa je Solskjer rekao da će Junajted tiho i bez mnogo pompe raditi na svojim metama.

“Ja su se koncentrisati na naredna dva mjeseca i šta god da se desi u svijetu fudbala, uvijek je tako da ima mnogo mjesta na koje neko može da ode. Čak i to što sam radio nekada sa Erlingom ne daje mi pravo da kao menadžer Mančester junajteda govorim o njemu, on će sam donijeti odluku. To za koga smo mi zainteresovani i po koga ćemo krenuti neću da komentarišem”, kaže Solskjer.

Dodaje i da s obzirom kako svijet funkcioniše u ovom trenutku, svakako da bi voljeli da posao i razgovore obave mirno.

“Ali imate vijesti i medijske platforme koje stvari otežavaju. Nadam se da bismo ovdje jednom mogli da sjedimo sa igračima o kojima niko nije pisao. Sprovodimo naš plan regrutovanja, skautiranja igrača za koje smo zainteresovani, na način koji osjećam da je pravi, ispravan”, zaključio je Solskjer.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име