Sport i dalje na “stend baju”

39
225

Jedan od urednika sportske sekcije londonskog Tajmsa, u svom autorskom tekstu napisao je da je sportu potreban povratak, ali i osjećaj da se bilo šta ne smije požurivati.

Datum povratka na terene je neizvjesan. Nema modela koji bi se mogao uporediti sa ovolikom pauzom bez takmičenja.

Ukoliko se dozvoli povratak na teren, ne smije biti propusta jer bi bili fatalni.

Premijer liga je u fokusu. Plan takmičenja je da se od 13.juna krene sa odigravanjem poslednjih devet kola. Šest vodećih klubova insistira da se igra(jer bi ih prekid koštao i više od 100 miliona eura), dok su ostali skeptični.

Iz Premijer lige su naveli da ne bi bilo ispadanja u Čempionšip.

Međutim, na sastanku u petak, čelnici Premijer lige nisu donijeli konkretne odluke. Nijesu svi stadioni bezbjedni. Predložili su da se igra na Vembliju, međutim klubovi vjeruju da to ugrožava integritet takmičenja, i smatraju da nekoliko sedmica nije dovoljno za pripreme.

Zna se da bi utakmicama trebalo da prisustvuje oko 300 osoba( čak 180-230 novinara). Igračima bi bilo zabranjeno da tokom meča ili treninga pljuju na teren. Testiranja na korona virus dva puta sedmično. A ukoliko ustanove jednog zaraženog, prekida se takmičenje.

U Italiji i Španiji, kolektivni treninzi kreću od 18.maja. Što se tiče domaćeg sporta, čekaju se odluke NKTa poslije 10.maja.

39 KOMENTARA

  1. O da oce krenuti vise da sastavim tiket ka cojek ,da ne moram samo u kladionivi igrat trke pasa no nesto standardno sa 15 parova na tiketu da odigram.

  2. Cekamo da ako docekamo i nastavak liga , ipak nema smisla kladionica da radi bez najboljih utakmica na kojima smo se kladili.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име