Bolon
Erik Lamela / Twitter

I centru pažnje italijanskog fudbala nalazi se Erik Lamela koji je ostvario fenomenalan gol protiv Arsenala uoči Premijer lige, međutim aktuelan je i njegov kontakt sa Sinišom Mihajlovićem.

Fudbaler argentinskog porijekla je čivenim rabona potezom postigao gol za Totenhem u velikom gradskom derbiju, nakon čega su, sa razlogom počele i priče o njegovom transferu.

Sportski direktor Bolonje, Valter Sabatini, potvrdio je sumnje da je klub zainteresovan za dovođenje Lamele.

– On je ime koje nije trebalo da se pojavi u javnosti, ali nažalost jeste. Obavili smo veliki broj telefonskih razgovora. Nesumnjivo želimo da angažujemo dva-tri važna igrača, koji će podići nivo ekipe i svih igrača koji budu oko njih. Lamela je samo jedno od imena o kojima razmišljamo. Da pojasnim, pokušavamo da shvatimo da li postoji mogućnost da ga angažujemo i ništa još nije konkretizovano – rekao je Sabatini.

Međutim, italijanski mediji su već počeli priču o tome kako bi Siniša Mihajlović volio da vidi i jednog fudbalera srpskog porijekla, a to je Marko Arnautović koji trenutno predstavlja Šangaj Port.

Bolonja se sada nalazi na 11. mjestu na tabeli Serije A, sačuvana je od ispadanja, ali korak na mjesto više je težak.

Mihajlović se trudi da spremi svoju ekipu za narednu sezoni, i da pospiješi ambicije tima.

Ali sve to ukoliko on ostane u Bolonji, jer italijanski mediji takođe pišu kako bi Mihajlović mogao da napusti klub i potencijano preuzme Juventus.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име