Šta
Foto/twitter

To je jedna od posebnih karata na koje se može igrati u veoma popularnoj fudbalskoj igri.

Fantasi Premier League je popularna širom svjeta i milioni korisnika igraju igru svake sezone. Fantastična igra za Premijer ligu je veoma konkurentna i ima mnogo zanimljivih strateških načina koji mogu pomoći menadžerima u potrazi za sakupljanjem poena, nadmašiti konkurenciju u mini-ligama i dostići viša mjesta u ukupnom plasmanu. Postoje posebni čipovi za koje se menadžeri mogu odlučiti da bi dobili malu prednost.

Ovi čipovi su pojačanje na klupi, trostruki kapiten, džoker i besplatni pogodak. Svaki čip ima posebne karakteristike koje omogućavaju menadžerima Fantasi Premier lige da povećaju svoje šanse da ostvare poene za nedelju igre u kojoj ih koriste.

Džoker je veoma popularan specijalni čip koji može da napravi veliku razliku. Od vitalnog je značaja da znate kada ga koristiti i koje prednosti pruža. Evo pogleda na džoker čip u Fantasi Premier ligi:

Vildcard

Čip sa džoker znakom omogućava FPL menadžeru da izvrši besplatne neograničene transfere tokom nedelje igre. Obično postoji samo jedan besplatan transfer po nedelji utakmice i menadžeri mogu da uštede još jedan da bi ga napravili dva. Svaki dodatni transfer košta odbitak od četiri boda. Međutim, igranje džoker čipa može da spriječi bilo kakvo oduzimanje poena i korisnik može da izvrši neograničene transfere svom timu.

Džildkard čip se može igrati dva puta u sezoni, prvi postaje dostupan od prve nedelje utakmice, a drugi neposredno prije januarskog prelaznog roka. Kada menadžer odluči da se odluči za džoker znak, on se ne može otkazati. Svi sačuvani transferi se takođe gube i korisnik se vraća na jedan besplatni transfer od slijedeće nedelje igre.

Prednosti

Kao što je već pomenuto, glavna prednost džoker čipa je ta što omogućava neograničene besplatne transfere tokom jedne nedelje igre. Može se izbijeći oduzimanje bodova da bi se promijenio njihov sastav ako se mnogi od njihovih izabranih igrača povređuju ili muče formu.

Postoji razlika između džokerskih i besplatnih čipova. Dok su transferi napravljeni pomoću džokera trajni, besplatni pogodak omogućava neograničene transfere koji se vraćaju nakon te određene nedelje utakmice i dostupan je jednom u sezoni, za razliku od džokera koji je dostupan dva puta. Od dva džokera, drugi postaje dostupan čim FPL menadžeri koriste prvi.

Neka od najboljih prilika za korišćenje džokera su posle međunarodne pauze jer predstavlja dobru priliku da se igrači u formi dovedu u postavu i izbace povređeni igrači.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име