Stanković: Lučić iz dana u dan pravi razliku, moramo da budemo konkretniji u završnici

Fudbaleri Crvene zvezde su remizirali sa Domžalama 1:1 u drugoj prijateljskoj utakmici u Sloveniji, a trener crveno-bijelih Dejan Stanković primijetio je dosta stvari na ovom meču koje je potrebno ispraviti.

“Moglo je bolje u dosta segmenata, pogotovo u onom što smo već primijetili na utakmici protiv Brava, a to je egzekucija. Stvorili smo ponovo šanse, iz kojih je trebalo da damo golove, a kad ih ne realizujemo, onda je dovoljan jedan kiks da primiš pogodak. Moramo da budemo konkretniji u 16 metara i da kada imamo šansu, riješimo je i damo gol. Mnogo energije se potroši dok se uzme lopta, izgradi akcija i uđe u šansu… Kad u dvije utakmice imaš šest stopoostotnih prilika, a ne postigneš gol iz toga, to jednostavno ne smije da se dozvoli”, rekao je Stanković.

Jedini gol za Crvenu zvezdu postigao je mladi Vladimir Lučić.

“Velika motivacija za njega je gol. On je momak koji prolazi druge pripreme sa nama i još u Turskoj je nagovijestio da ima nešto. Ovdje iz dana u dan sve više pravi razliku, i kad su ti oči pune nekog igrača na treningu, onda to nešto znači. Zadovoljan sam i drago mi je za njega, značiće mu ovo za samopouzdanje, ali i nama da u potpunosti sagledamo sve što imamo i donesemo odluku ko će od „bonusa“ ostati u Zvezdi”, zaključio je Stanković.

Postavi odgovor