stanković

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, je tokom svojih igračkih dana nastupao za Inter, a svlačionicu je dijelio sa kontraverznim Zlatanom Ibrahimovićem.

Opšte je poznato da je švedski fudbaler atrakcija gdje god da se pojavi.

O Ibrahimovićevom fudbalskom umijeću ne treba trošiti riječi, a svojim izjavama zna da skrene pažnju na sebe i van terena.

Stanković je dao intervju za italijanski “Tutomerkato” u kom je govorio o Zvezdi, ali i ekcentričnom Šveđaninu, za koga kaže da nije ni nalik onome kako se prikazuje u javnosti.

– Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezervisan. Možda sam sad otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, “na hleb da ga mažeš” – izjavio je srpski strateg.

Kako kaže, u Milanu treba da budu zahvalni što imaju igrača njegovih kvaliteta.

– Ima ogromno srce, vjerujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrijednost za Milan, on sa 40 godina zna šta može na terenu i balansira sam po sebi – dodao je Stanković.

Podsjetimo, Ibrahimović je pored Intera, branio boje Juvea, Barselone, Ajaksa, PSŽ-a, dok se trenutno nalazi u taboru Milana, a ovo mu je drugi mandat u “rosonerima”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име