Stankoviću se nije svidjelo pitanje!

2
5
Stanković
Dejan Stanković / Twitter

Crvena zvezda uspjela je da pripredi veliki preokret i u Novom Sadu pobijedi Vojvodinu rezultatom 2:1.

Povela je Vojvodina auto-golom Aleksandra Dragovića, koji se kasnije iskupio za to i postigao gol.

Posle utakmice, Dejan Stanković je u izjavi za TV Arena sport govorio o tome šta je mijenjao u poluvremenu i kako je njegov tim došao do preokreta.

– Uradili smo izmjenu da dobijemo na energiji, drugoj lopti, trci… Malkice da promijenimo sistem. Imamo momke koji su naučili da možemo da se adaptiramo bilo kojoj formaciji. Bez povišenog tona, normalna priča, znamo koliko smo radili da bismo to sada pustili. OK, može da se desi 15 loših minuta, ali smo opet napravili dobar uvod i nismo gubili glavu – rekao je Stanković i dodao:

– Hvala momcima, bili su top, izvukli su maksimum, nije bilo lako posle Evrope. Hvala navijačima, sa njima je sve lakše – zaključio je Stanković.

Ali, na konferenciji za medije, Stankoviću je nestalo lijepo raspoloženje, zbog jednog pitanja.

Da li samo nije bilo dobro formulisano ili je bilo tendeciozno – sami procijenite, ali novinar jednog radija je pitao: “Da li je Vojvodina danas morala da izgubi jer bi u tom slučaju bila velika bodovna razlika između Crvene zvezde i Partizana?”

Nastao je apsolutni muk u sali. Nakon toga je reagovao PR Crvene zvezde koji je istakao da je pitanje tendenciozno, da bi nakon toga oglasio i kraj konferencije, jer mu je novinar rekao da “nije pitao njega, nego Stankovića”.

Dejan Stanković je nakon toga napustio konferenciju.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име