Stanojević o Piksiju i Terziću

Aleksandar Stanojević trener Partizana govorio je o slučaju u vezi sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem i Crvene Zvezde.

Piksi je odgovorio najavom tužbe protiv pomenutog kluba.

O cijeloj toj situaciji upitan je i trener tima iz Humske Aleksandar Stanojević na konferenciji pred prvi meč osmine finala Lige konferencija. 

“Ne bežim od komentara i reći ću. Sad ne bih rekao. Želeo bih da dam značaj ovoj srpskoj fudbalskoj priči, gde imate dva predstavnika u Evropi, igrate fantastične utakmice. Reći ću ja šta mislim neki drugi put, dajte da malo afirmišemo Srbiju i ovaj naš fudbal. Da budemo ponosni na ova dva kluba koja igraju proleće. ‘Ajmo malo da gledamo pozitivno. Ima vremena, pričaćemo o svemu“, izjavio je Stanojević.

Trener je istakao da je prelomio ko mijenja suspendovanog Rikarda Gomeša u napadu. 

“Ima i drugih opcija, ali opredeliću se za našu mladost, za našu budućnost. Nemam dilemu, znam tačno sastav koji će izaći. Sve je definisano posle utakmice u Subotici. Sve ide u dobrom pravcu. Izuzetno smo ponosni na naš klub, igrače i navijače i što možemo da prisustvujemo jednom spektaklu. Želim da sutra da svi uživamo, da se osećamo ponosno, da pokažemo sebe u najboljem svetlu, Da pokušamo da napravimo još jedan korak napred u istoriji“, rekao je Stanojević.

Postavi odgovor