Stanojević
Aleksandar Stanojević / Twitter

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavio je danas da će u timu za predstojeći meč protiv Voždovca u Super ligi Srbije biti promjena, ali da će crno-bijeli izaći u najjačem sastavu jer je “svaka utakmica važna”.

– Znamo šta znam znači svaka utakmica, koliko nam je važna. Moramo da nastavimo niz, moramo da udjemo maksimalno fokusirani, tako se i spremamo. Neće biti previše kalkulacija. Biće odredjenih izmjena, ali izaći ćemo u najjačem sastavu u ovom trenutku – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Kada je riječ o kadrovskoj situaciji pred sjutrašnji meč, Stanojević je rekao da su svi igrači spremni, osim povrijedjenih Ivana Obradovića i Aleksandra Miljkovića.

Aleksandar je najavio da će Marko Živković “dobiti šansu jer je zaslužio”, kao i da će igrati i Bojan Ostojić, a da će na golu biti Nemanja Stevanović jer, kako je istakao, želi da ima sve igrače u fokusu.

– Biće izmjena, ali to ne znači da će to biti smjernica za sledeću utakmicu. Moramo da odmorimo neke igrače, neki igrači će igrati kraće bez obzira na rezultat jer teško je igrati sve vrijeme u ritmu srijeda – subota. Odmorićemo neke igrače sigurno. Biće četiri – pet promjena sigurno – rekao je Stanojević.

Govoreći o Voždovcu, Stanojević je naveo da je to takmičarka ekipa koja igra “za nijansu drugačije” nego ranije.

– Znamo šta možemo da očekujemo, na koji način igraju… Spremni smo za njih – rekao je trener Partizana.

Partizan je zainteresovan za krilo Tventea Kvinsija Meniga, a Stanojević je naveo da je klub poslao “dvije ponude na dva različita mjesta”.

– Nije samo Menig. Tražimo profile igrača sposbnih da pokriju oba krila i mjesto u centrali napada – rekao je trener Partizana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име