stanojević

Aleksandar Stanojević, najblaže rečeno, razočaran je potezima prvotimca Partizana, Sejdube Sume.

Trener crno-bijelih istakao je da zbog povrede koju je Suma zadobio u meču sa Santa Klarom, Suma nikako nije trebalo da igra sa zvoju nacionalnu selekciju.

Ipak fudbaler Gvineje se oglušio o preporuke ljekara i zaigrao na meču sa Gvinejom Bisao, i pogoršao svoju povredu.

Nakon toga uslijedila je prava drama oko Suminog povratka u Beograd, usljed vojnog puča koji se dogodio u Gvineji.

– Ne znamo još ništa, jer ga dugo nismo vidjeli, tek danas je došao. Činjenica je da se povrijedio u prvom poluvremenu revanša protiv Santa Klare, tražio je izmjenu, i ljekari su ustanovili povredu, kao i to da neće biti spreman za sledeći meč – rekao je Stanojević.

Šef struke Partizana naglasio je da je Suma dobio preporuku klupskih ljekara da ne ide na reprezentativno okupljanje, ali se on oglušio o to.

– Ljekari su bili izričiti, i rekli da Suma ne putuje na reprezetativno okupljanje. Poslali su zvaničan dopis FS Gvineje, sa sve pratećom dokumentacijom, da Suma nije u stanju da igra. Ipak Suma nije ispoštovao procedure i preporuke kluba, i na svoju ruku odlučio da igra za Gvineju, zbog čega nas je sve uveo u problem. Ni jedan pojedinac ne može da bude iznad kluba, on mora da shvati šta znači biti dio ove institucije, da prati protokole – rekao je Stanojević.

Stanojević je dodao da ne zna kakve su procjene ljekara, i kada će Suma ponovo biti u konkurenciji za sastav.

– Suma nije u konkurenciji za sledeći meč, a kada će biti to stvarno ne znam – zaključio je nimalo zadovoljni Stanojević.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име