Stanojević zadovoljan pobjedom!

Fudbaleri Partizana odbranili su domaći teren protiv Sparte pošto su golovima Rikarda Gomeša slavili 2:1, a to je dovoljno razloga da trener crno-bijelih, Aleksandar Stanojević, bude zadovoljan.

Posle meča, Stanojević je iznio svoje prve utiske.

– Dobro veče svima, šta reći… Čestitam svojim igračima i našim odanim navijačima što smo imali priliku da napravimo istorijski uspijeh. Ponosan sam na igrače, ušli su „jako“ u utakmicu, znali smo šta hoćemo, publika nas je nosila, zahvalan sam im svima – rekao je Stanojević na početku.

Slično razmišlja i Siniša Saničanin.

– Kao što je šef rekao, hvala navijačima, nosili su nas čitavu utakmicu, ponosan sam na čitav klub. Iako su mnogi i očekivali da ćemo proći, mi smo znali da nas čeka velika borba. Dobili smo i crveni karton, što nije strašno, na kraju smo uspjeli da pobijedimo.

Svoje prve utiske iznio je i Miloš Jojić.

– Dobro veče svima, šta da dodam posle njih… Znali smo šta nas očekuje, pritiskali smo protivnika, dali golove na vrijeme, malo nas je poremetio crveni karton ali smo bili čvrsti i na kraju zasluženo pobijedili – rekao je Miloš Jojić.

Upitan je Stanojević i o crvenom kartonu Riakrda Gomeša.

– Pa, ja bih ga u svakom slučaju izveo za nekih 6-7 minuta, ali mislim da je bespotrebno isključen. Okliznuo se i izgubio ravnotežu, to su stvari koje su nepredvidive – jasan je Stanojević i dodao je:

– Rekao sam da su nam navijači dodatni motiv, hvala im na tome sto puta, to je injekcija za nas i značiće nam sve to u i u nastavku. Idemo svi u karantin, pogledaću utakmicu, pa ću već ujutru da nastavim dalje sa obavezama – rekao je Stanojević.

Upitani su crno-bijeli i koga bi željeli u narendom kolu, a odgovor je više nego jasan.

– Nemamo želju, svi su dobri i atraktivni rivali, volio bih Romu zbog atraktivnosti, pa eto neka navijači uživaju – rekao je Stanojević, a sa njim su se složili i Saničanin i Jojić.

Postavi odgovor