Savić
Izvor: Instagram
Stefan Savić govorio je o porazu reprezentacije Crne Gore, golu koji je selekcija Turske postigla, ali i o velikoj motivaciji njega i reprezentacije da se izbore za plasman na veliko takmičenje.

„Dobro smo počeli meč. Vrlo brzo smo stigli do prednosti, a zatim nismo uspjeli da kaznimo konfuziju u igri rivala. Dozvolili smo selekciji Turske da se vrati u meč, a zatim, poslije velike borbe i da stigne do pobjede. Napravili smo baš veliku grešku kod prvog gola koji je postigla Turska”, izjavio je Stefan Savić.

„Napredak u igri je evidentan. Imali smo mnogo problema tokom kvalifikacija koje su ostale iza nas, ali smo svi disali kao jedan, borili se od prvog do poslednjeg minuta u svakom meču. Priliku je dobilo dosta mladih igrača, a dosta momaka je uspjelo da se izbori sa problemima i vrati na veliku scenu. Napredak smo ostvarili, ali je jasno da moramo bolje, ako želimo da izborimo plasman na prvo veliko takmičenje u istoriji Crne Gore. Iskreno, to je moj san, u zrelim sam igračkim godinama, ali vjerujem da ću uspjeti da san pretvorim u javu, da ću uspjeti da sa reprezentacijom Crne Gore izborim plasman na veliko takmičenje”, naglasio je Stefan Savić.

Reprezentaciju Crne Gore u narednom periodu, očekuje takmičenje u Ligi nacija, divizija B, a zatim i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име