Nemanja Stevanović
Nemanja Stevanović / Twitter
Iz tabora Fudbalskog kluba Partizan ipak ne stižu dobre vijesti. Nakon povrede na pripremama, Nemanja Stevanović  će ipak morati na operaciju.

Po dolasku u Beograd, Stevanović je obavio preglede sa stručnjacima iz oblasti ortopedije, nažalost, mora na operaciju ramena.

-Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je potjerao neki maler. Ali, ako je moralo da se desi, moralo je, nema druge.

Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i „ispalo“ mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mjesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo-, kazao je golman.

On se vratio u Beograd prije ostalih, ne bi li obavio preglede.

-Posle dolaska u Beograd, sa klupskim doktorom g. Seadom Malićevićem smo uradili sve snimke, konsultovali se sa čuvenim ortopedom  ass.dr sci med. Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje željeli, a to je operacija. Radio sam odmah, kao i čitav tim, po dolasku u Beograd test na Covid, negativan sam, tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju-, istakao je Stevanović i dodao:

-Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren ,a u međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobjeda i borbu za titulu! Vjerujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi vjerujemo!-, zaključio je Nemanja Stevanović, prenosi klub.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име