stojković
Dragan Stojković – selektor “orlova” nakon današnjeg meča, nema nikakvu dilemu da je pobijedio bolji tim.

Reprezentacija Srbije završila je turneju na Dalekom Istoku, gdje je prethodno remizirala sa Jamajkom, 1:1.

”Japan je mnogo bolji i brži tim, tehnički daleko dominantniji u odnosu na ovaj sastav naše reprezentacije i njihova pobjeda je sasvim zaslužena. I ako me pitate kao trenera da li sam to očekivao, da, upravo sam tako nešto i očekivao. Da će biti dosta teška i zahtjevna utakmica za naše igrače. Japanci su iskusni i uigrani, to se vidi na terenu. I da smo pobijedili, isto bih vam rekao, ovaj poraz ne mijenja ništa u našim budućim planovima.

Upozoravali smo i u poluvremenu na šta treba obratiti posebnu pažnju. Taj jedan korner, devijacija lopte na drugu stativu, primili smo olako gol koji je Japancima u nastavku utakmice ulio dodatno samopuzdanje da krenu napred i da zaigraju kako žele. A sa druge strane, nama je bilo poprilično teško da ispratimo taj njihov ritam”, objasnio je Stojković, a prenosi zvanični sajt FSS.

”Pa jeste, iznervirao sam se jer sam znao da će doći do jedne, eventualno dvije šanse za našu ekipu. Ne više. Nismo mogli u ovoj konstelaciji da budemo dominantni i meni je to apsolutno jasno, ne treba niko da brine previše zbog toga. I ta šansa kad se ukazala, jednostavno smo morali da je iskoristimo. Ali to je detalj koji ne menja puno toga. I da smo dali gol, pitanje je kako bi se utakmica završila”, napominje Stojković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име