Stolica izabrao - Srbija se okreće budućnosti!

Ilija Stolica selektor mlade reprezantacije Srbije objavio je spisak igrača za kvalifikaciju za Evropsko prvenstvo sledeće godine na koje računa.

Na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu, Srbija će 9. oktobra ugostiti Poljsku, a Estoniji će da gostuje četiri dana kasnije.

Primijećen je veliki broj mlađih igrača koji bi u narednom ciklusu kvalifikacije trebalo da dobiju pravu priliku.

“Već sada gledamo u budućnost. Kako smo ostali bez realne šanse da se plasiramo na Prvenstvo Evrope, odlučili smo da se uslovno rečeno, zahvalimo generaciji 1998. i okrenemo onima koji će dobiti priliku da se nametnu za naredne kvalifikacije. I do sada smo praktikovali da minimum pola selekcije bude sastavljeno od igrača koji imaju pravo nastupa i u narednom ciklusu, sada smo tu ljestvicu samo podigli”, kazao je Stolica u intervjuu za sajt FSS.

“Prioritet ostaje da budemo servis „A“ timu, poslije Strahinje Pavlovića i Dušana Vlahovića, podarimo još igrača koji će u budućnosti biti važne karike u najboljoj selekciji”, zaključio je Stolica

Ovo je konačan spisak:

Ilija Stolica

2 Komentara

    Najveća enigma na spisku je neprikosnoveni Sveta Marković.Za njega je neko dao ozbiljne pare,u svim selekcijama može bomba da padne on je na spisku!

    Odgovori

    Stolica je los trener i ne zasluzuje sansu da vodi ove mlade ljude..gdje god je trenirao rezultat je bio los..

    Odgovori

Postavi odgovor