sukob
Hamas / Twitter

U Tel Avivu idalje traje veliki sukob sukob između Izraela i Hamasa, koji svakog dana donosi nove žrtve. Tokom noći je ispaljeno više od 130 raketa.

Naime, sukob između izraelskih snaga i palestinskog pokreta Hamas je eskalirao, a u toku prethodne noći izvršen je napad na Tel Aviv, gdje su se tokom večeri oglasile i sirene.

Aleksandar Pešić trenutno nosi dres Makabija iz Tel Aviva, a sada se javio srpskim medijima i prenio kakva su dešavanja u prijestonici Izraela.

– Ne ulazim u njihove stvari, ali znam, prvom prilikom, ako budem nešto osjetio, da sam nesiguran ili da osjetim neki problem, niko me neće spriječiti da sjednem na prvi avion i odem kući. Ne zanima me ni ugovor. Poslao sam moje prije 10 dana kući, jer se sezona završava za 20 dana – rekao je Pešić za Novu.rs i dodao:

– Malo mi je lakše jer nisu tu, jer nikad ne znaš šta može da se desi. Ovako sam sam, pa mi je lakše. Ovdje je stvarno inače lijepo, ali stvarno mi nije jasno, sedam mjeseci živiš zatvoreno, korona je, i odjednom kad se sve otvorilo, stvaraju se neki drugi problemi – kaže Pešić.

Pešić je takođe dodao i da nikome nije lako.

– Nije svejedno. Iskreno, postalo je baš ozbiljno. Nije lako da se sve ovo gleda. Nadam se da će proći što prije. Ja sam već bježao u skloništa, ne želim više, iskreno – dodao je Pešić za B92.

Kada se radi o fudbalu i novim planovima, Pešić ističe da će tek razgovarati sa čelnicima kluba.

– Imamo još tri kola do kraja, Kup ako pobijedimo, i imamo finale. Imam opciju na još godinu dana, ali je trebalo da odigram 70 odsto utakmica, ja to nisam ostvario, sada ćemo morati da sjednemo ispočetka i da pregovaramo – zaključio je Pešić za Novu.rs.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име