Suma
Izvor: Twitter
Mogao je Partizan u januaru da se finansijski ovajdi pošto je imao ponude za Sejdubu Sumu koji je ostao u Beogradu, ali bi sada situacija mogla da bude potpuno drugačija.

Tokom zimskog prelaznog roka, Gvinejac je imao na stolu dvije ponude koje je odbio jer nisu zadovoljile ni njega, a ni Partizan.

Kako piše Telegraf, sada bi to moglo da bude znatno drugačije. Naime, Suma ima ponudu neimenovanog MLS ligaša zbog čega će ostati u Beogradu kako na utakmici protiv Javora ne bi rizikovao neku povredu zbog koje bi ugrozio potencijalni transfer.

Za sada se još uvijek ne zna ime kluba koji je spreman da odvede lucidnog fudbalera kao i to koliko novca nudi. Ono što se zna je Partizanov zahtjev da Suma ne može da ide bez 3.000.000 evra.

U ovom trenutku nije poznato ni da li bi Gvinejac napuštao crno-bijeli tabor. Međutim, kako se može čuti rad je da ide u slučaju dobre finansijske ponude.

Ipak mu je 29 godina i ugovor u Americi bi mogao da bude poslednji veliki koji će potpisati u karijeri. Ionako je MLS liga i poznata po dovođenju iskusnih fudbalera sa reputacijom koji u smiraj karijere igraju za veliki novac “preko bare”.

Naredni dani će nam donijeti bolji odgovor na to da li će Suma zaista i napustiti Partizan…

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име