Tribina stadiona
Tribina stadiona "Mitar Mićo Goliš" u Petrovcu koji je suspendovan FOTO: Meridianbet 1.CFL
Odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore suspendovan je stadion u Petrovcu “Mitar Mićo Goliš”

Nakon skandaloznih dešavanja u Petrovcu na utakmici između pomenutog domaćina i Jezera, reagovao je i Fudbalski savez Crne Gore, odnosno disciplinska komisija koja je pokrenula disciplinski postupak protiv petrovčkog kluba, a u međuvremenu je odlučila da stadion pod Malim brdom – “Mitar Mićo Goliš bude suspendovan.

“Pokreće se disciplinski postupak protiv FK Petrovac zbog slabe organizacije i nereda, i zbog vrijeđanja igrača i zvaničnika FK Jezero po osnovu nacionalne, vjerske i etničke pripadnosti od strane navijača FK Petrovac. Suspenduje se igralište FK Petrovac i zabranjuje se odigravanje prvenstvenih utakmica na stadionu ‘Mitar Mićo Goliš’ u Petrovcu do donošenja konačne Odluke Disciplinske komisije FSCG”, stoji na sajtu naše kuće fudbala.

Inače, prema članu Disciplinskog pravilnika FSCG, koji obuhvata diskriminaciju i omalovažavanje po pitanju nacionalne, regionalne, vjerske ili etničke pripadnosti, Petrovac bi mogao da bude kažnjen novčano, te zabranom igranja do 12 utakmica na svom stadionu.