Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić
Posle novog neuspjeha fudbalske reprezentacije, pokrenute su brojne spekulacije u javnosti, a jedna od njih jeste i eventualna smjena predsjednika Saveza, Slaviše Kokeze. Nije prvi put da se kao njegov nasljednik pominje Zvezdan Terzić, ali…

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda istakao je da to ne namjerava. Terzić je u izjavi za “Telegraf” rekao da mu je klub iz Ljutice Bogdana prioritet.

‘Imam još mnogo toga da uradim u Crvenoj zvezdi. I fokusiran sam samo na Zvezdu’ rekao je Terzić.

Osim toga, apelovao je da ga niko ne povezuje sa bilo kakvom funkcijom u FSS-u, jer, kako ističe – za nju nije zainteresovan.

‘Najljubaznije bih zamolio sve medije da mene ne pominju kao kandidata za predsjednika FSS, jer ja za tu poziciju nisam zainteresovan. Radim posao u klubu koji volim, fokusiran sam na osvajanje četvrte uzastopne šampionske titule i već pravimo tim za naredne kvalifikacije za Ligu šampiona’ kaže Terzić.

Svi se dobro sjećamo jednog drugačijeg perioda, kada je Terzić obavljao funkciju prvog čovjeka FSS-a, i to u periodu od 2005. do 2008. godine.

‘Imao dobre odnose i sa Zvezdom i sa Partizanom. Ja sam krajem tih 90-ih pokazao da sam svoj. I kao takav sam došao u Savez. Imao sam 38 godina. Bio sam najmlađi predsjednik u Evropi. Brzo sam ušao u sve strukture UEFA i FIFA’ rekao je Terzić nešto ranije.

Ipak, po svemu sudeći, tako nešto se neće ponoviti. Barem ne za sada.

Podsjetimo, on je od 2014. godine na poziciji generalnog direktora Crvene zvezde, sa kojom je ostvario uspijeh i na domaćem i na evropskom terenu.

Da li je vrijeme za promjene u FSS-u i da li će do njih doći – ostaje da vidimo. Šta vi mislite?

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име