Terzić
Izvor: Instagram
Terzić o Zvezdinom stavu o Superligi…

Svijet fudbala sinoć je uzdrman nakon odluke o 12 evropskih klubova da naprave sopstvenu Evropsku Superligu.

Takvo takmičenje bi uticalo u poredku sa naconalnim šampionatima, pa ostaje da se vidi kako će se realizovati dalje.

Što se tiče Crvene zvezde ona bi mogla da osjeti posledice ovakvog sistema, a u njihovo ime se oglasio Zvezdan Terzić koji je rekao:

“U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA i Evropske klupske asocijacije, pratimo situaciju. Sačekaćemo da vidimo da li je ova odluka uopšte primenjiva s obzirom da su Fudbalski savez Engleske, Francuske, Njemačke, Španije i Italije protiv formiranja Superlige. Tu se otvara mnogo pitanja sada. Sačekaćemo konačan stav UEFA po ovom pitanju, koja se takođe protivi formiranju Superlige. Danas počinje Kongres UEFA, videćemo kakve će odluke biti donesene po ovom pitanju i kakvo alternativno rešenje ima UEFA. Tek posle toga možemo kao klub da kažemo nešto konkretnije”.

13 KOMENTARI

  1. Mislim da je iz ugla srpskog fudbala lako biti moralista.Pod tim moralisanjem stavljam i Zvezdu i Partizan kao dominantne u srpskoj ligi…E gospodo,hipotetički, ako bi se desilo da vas pozovu u tu Superligu, vi bi vjerovatno ladno odbili 350 miliona…Lako je biti pošten i moralista u stvarima koje vas ne dotiču.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име